Giriş Kayıt
Steve Hulin

Steve Hulin (62)


Dublör, Oyuncu

Steve Hulin, 26 Ağustos 1956 doğumlu dublör, oyuncu.

Akıl Defteri (2000), 13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan (1988), The Rapture (1991), Küçük Canavarlar 3 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1956
Diğer Bir İsmi: Steve Wayne Hulin | Steven Hulin
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 52 Komedi Dublör 4.3 9,003

Patronun Kızı
2003 47 Komedi 4.7 26,257

Çılgın İkili
2002 46 Aksiyon Dublör 5.6 6,593

Ölümüne Takip
2002 46 Aksiyon Dublör 5.5 67,053

Tek
2001 45 Aksiyon Dublör 5.9 83,954
2001 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 770

Akıl Defteri
2000 44 Gizem Dublör 8.5 995,057

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 44 Komedi Dublör 5.5 126,326
2000 44 Dram Dublör
Oyuncu
5.9 746

Tetikçinin Dönüşü
1999 43 Aksiyon Dublör 4.0 1,117
1998 42 Aksiyon Dublör 6.6 359,840
1998 42 Komedi Dublör 6.6 52,345

Afacan Dennis 2
1998 42 Aile Dublör 4.4 3,494
1997 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 250,125
1997 41 Aksiyon Dublör 4.6 949

Kurtlar Şehri
1996 40 Suç Dublör 6.2 14,348
1995 39 Aksiyon Dublör 3.8 481

Şampiyonlar Takımı 3
1995 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.8 1,688
1995 39 Aksiyon Dublör 4.0 441
1994 38 Komedi Dublör 4.8 473
1994 38 Aksiyon Dublör 4.0 1,497

Çılgın Romantik
1993 37 Suç Dublör 7.9 183,141
1993 37 Aksiyon Oyuncu 5.3 451
1993 37 Aksiyon Dublör 5.4 4,709

Masum Kan
1992 36 Komedi Dublör 6.2 8,264
1991 35 Dram Dublör 6.4 4,464

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Dublör 3.7 1,927

Akil defteri
1990 34 Komedi Dublör 6.4 6,992

Kızıl Ekim
1990 34 Aksiyon Dublör 7.6 159,893

Onur savasi
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 10,769

Üç Tatlı Kaçak
1989 33 Aksiyon Dublör 6.1 9,666

İntikam Yumruğu
1988 32 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.2 742
1988 32 Komedi Dublör 6.5 10,718

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 32 Korku Dublör 5.3 26,675

Ben De Genç Kurdum
1987 31 Komedi Dublör
Çeşitli
3.2 9,298

Korku Evi 2
1987 31 Fantastik Dublör 5.4 8,847
1986 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 2,031

Gizli Aşık
1985 29 Komedi Dublör 6.6 5,617

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 27 Aksiyon Dublör 5.9 7,133

Yanlız Kurt
1983 27 Aksiyon Dublör 6.4 9,303
1981 25 Macera Dublör 5.5 3,049
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018