Giriş Kayıt
Lonnie Hughes

Lonnie Hughes


Oyuncu

Lonnie Hughes, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lorne Hughes
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 6.8 482
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2011 Komedi Oyuncu 7.5 129
2010 Dram Oyuncu 6.2 4,480
2007 Komedi Oyuncu 5.7 80
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018