Giriş Kayıt
Jennifer L. Hughes

Jennifer L. Hughes


Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Jennifer L. Hughes, California, ABD doğumlu oyuncu, yapım yöneticisi, animasyon.

Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Hughes
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 6,400
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 27,351
1999 Animasyon Yapım Yöneticisi
Oyuncu
7.3 177,596
1998 Animasyon Animasyon 7.6 216,629

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 124,641

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Çeşitli 6.8 40,173

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Oyuncu 8.0 16,997
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019