Giriş Kayıt
Oliver Huddleston

Oliver Huddleston


Editör, Senarist, Editör

Oliver Huddleston, editör, senarist, editör.

Diğer Bir İsmi: Ollie Huddleston
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Editör
Senarist
6.7 76
2011 Belgesel Editör 6.8 2,623
2008 Belgesel Editör 7.0 123
2006 Belgesel Editör 7.0 411
2005 Belgesel Editör 7.5 324
2004 Belgesel Editör 7.3 517
2001 Belgesel Editör 7.3 60
1985 Komedi Editorial Department 6.6 1,088
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019