Giriş Kayıt
Jack Huber

Jack Huber (84)


Animasyon, Görsel Efekt

Jack Huber, 06 Nisan 1914 doğumlu animasyon, görsel efekt.

Uyuyan Güzel (1959) yapımıyla biliniyor.

Jack Huber, 12 Mayıs 1998 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 12 Mayıs 1998
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Animasyon Animasyon 6.7 8,180
1979 Animasyon Animasyon 7.6 1,032
1977 63 Animasyon Animasyon 7.3 507
1977 Animasyon Animasyon 7.9 6,521
1971 Animasyon Animasyon 6.6 1,382
1969 Animasyon Animasyon 7.9 26,583
1966 52 Animasyon Animasyon 6.8 1,325

Jetgiller
1962 Animasyon Animasyon 7.0 16,449

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Animasyon 7.5 29,690

Uyuyan Güzel
1959 45 Animasyon Animasyon 7.3 122,702
1958 44 Animasyon Animasyon 7.1 823
1947 33 Macera Animasyon 7.3 2,892
1941 27 Animasyon Görsel Efekt 7.0 2,126
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019