Giriş Kayıt
Kwan Yuen Wong

Kwan Yuen Wong (40)


Oyuncu

Kwan Yuen Wong, 03 Ekim 1978 doğumlu oyuncu.

Lu bing hua (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1978
Diğer Bir İsmi: Kun Hsuen Huang | Huang Kun Husen
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 13 Aksiyon Oyuncu 6.4 38
1990 12 Dram Oyuncu 6.2 48
1990 12 Komedi Oyuncu 6.2 185
1989 11 Dram Oyuncu 7.3 1,071
1988 10 Komedi Oyuncu 6.4 290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018