Giriş Kayıt
Kym Hoy

Kym Hoy


Oyuncu

Kym Hoy, oyuncu.

Mass Effect 3 (2012) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kim Hoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,306
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 15,904

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 1,889
1999 Komedi Oyuncu 5.9 1,074
1994 Oyuncu 7.7 3,952
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,852
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018