Giriş Kayıt
Kym Hoy

Kym Hoy


Oyuncu

Kym Hoy, oyuncu.

Mass Effect 3 (2012) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kim Hoy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 5,525
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 15,746

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 1,889
1999 Komedi Oyuncu 5.9 1,071
1994 Oyuncu 7.7 3,876
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,825
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018