Giriş Kayıt
Michael Howells

Michael Howells


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Michael Howells, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Cenazede Ölüm (2007), Sonsuza dek (1998), Sihirli Dadı (2005), Emma (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapım Tasarımcısı 8.2 16,945
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 1,172
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 2,576
2014 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.3 1,044

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 100,320

Altmış Altı
2006 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 2,481

Sihirli Dadı
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 60,488

Pür Neşe
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 4,747

Kızılca Kıyamet
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 1,522
2002 Macera Yapım Tasarımcısı 7.7 2,400

Ohio Doğaçlaması
2000 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.4 149
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,394

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 14,264

Sonsuza dek
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 64,101

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 749
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 5,173
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 32,267
1994 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,331

Mutluluk Sahili
1993 Dram Sanat Bölümü 5.7 1,765
1992 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 11,975

Eşlikçi Kız
1992 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 754

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 Suç Sanat Bölümü 7.6 31,235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019