Giriş Kayıt
John Howell

John Howell (78)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

John Howell, 14 Ağustos 1914 Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Gazino Royal 007 (1967), Hartum (1966), Brighton Rock (1947), The Deadly Affair (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

John Howell, 01 Ocak 1993 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1914
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1993
Doğum Yeri: Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çorbamdaki Kız
1970 56 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,897
1970 56 Suç Yapım Tasarımcısı 6.4 413

Genç kizlar
1969 55 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 7,593

Gazino Royal 007
1967 53 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 24,412

Hartum
1966 52 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 5,773
1966 52 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 2,453
1965 51 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 1,601
1963 49 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,265

Ortadaki Adam
1963 49 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 459
1961 47 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 501

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 46 Macera Yapım Tasarımcısı 7.2 11,790
1959 45 Macera Yapım Tasarımcısı 7.3 696

Hint Güneşi
1956 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,448
1956 42 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 221
1954 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.6 1,368
1953 39 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 1,219
1953 39 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 74

Garip Rastlantı
1951 37 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 628
1947 33 Suç Sanat Yönetmeni 7.4 4,584
1930 16 Macera Çeşitli 6.8 660
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018