Giriş Kayıt
John Howell

John Howell (78)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

John Howell, 14 Ağustos 1914 Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Gazino Royal 007 (1967), Hartum (1966), Brighton Rock (1947), Casus Kim (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

John Howell, 01 Ocak 1993 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1914
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1993
Doğum Yeri: Hampstead, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çorbamdaki Kız
1970 56 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,926
1970 56 Suç Yapım Tasarımcısı 6.4 414

Genç kizlar
1969 55 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 7,659

Gazino Royal 007
1967 53 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 24,642

Hartum
1966 52 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 5,831

Casus Kim
1966 52 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 2,502
1965 51 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 1,619
1963 49 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,271

Ortadaki Adam
1963 49 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 464
1961 47 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 511

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 46 Macera Yapım Tasarımcısı 7.2 11,940
1959 45 Macera Yapım Tasarımcısı 7.4 708

Hint Güneşi
1956 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,469
1956 42 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 221
1954 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.6 1,400
1953 39 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 1,231
1953 39 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 74

Garip Rastlantı
1951 37 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 636
1947 33 Suç Sanat Yönetmeni 7.4 4,625
1930 16 Macera Çeşitli 6.8 673
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019