Giriş Kayıt
Matt Howe

Matt Howe


Müzisyen, Sesler, Kameraman

Matt Howe, müzisyen, sesler, kameraman.

Sibirya Berberi (1998), Projeksiyoncu (1991), Atlantis (1991), Günah Çıkarma (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 4.8 49
2016 Dram Müzik 5.5 302
2014 Komedi Müzik 5.1 93
2014 Biyografi Sesler 3.7 338
2013 Dram Müzik 6.3 342
2013 Belgesel Sesler 7.3 2,193
2011 Macera Müzik 6.0 86
2010 Suç Müzik 5.3 111
2009 Komedi Müzik 6.2 185
2009 Belgesel Kameraman 8.8 40
2007 Korku Kameraman 2.3 374

Kadının Olamam
2007 Komedi Müzik 6.0 16,075

Sibirya Berberi
1998 Komedi Müzik 7.8 10,588

Günah Çıkarma
1995 Dram Müzik 7.5 1,471
1995 Dram Müzik 4.8 737

Projeksiyoncu
1991 Dram Müzik 7.1 1,792
1991 Belgesel Sesler
Müzik
6.8 1,660

Çölde Çay
1990 Macera Müzik 6.8 10,259
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019