Giriş Kayıt
Brooke Howden

Brooke Howden


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Brooke Howden, casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

John Doe: Vigilante (2014), The Hard Word (2002), Banka: Kelebek Etkisi (2001), Çit (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Casting
Çeşitli
6.6 7,884
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.6 14

Taş Mezar
2009 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,291

Mary ve Max
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.1 148,637

Çit
2002 Macera Casting 7.5 25,767
2002 Aksiyon Casting 6.0 3,428

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Casting 6.6 2,702
2001 Suç Casting 6.9 113

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,298
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019