Giriş Kayıt
Bert Howard

Bert Howard (80)


Oyuncu

Bert Howard, 07 Ağustos 1878 Salmon Falls, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu.

Şahane Hayat (1946) yapımıyla biliniyor.

Bert Howard, 27 Ekim 1958 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1878
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 1958
Doğum Yeri: Salmon Falls, New Hampshire, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatın Kaynağı
1949 71 Dram Oyuncu 7.1 8,557

Centilmenlik Anlaşması
1947 69 Dram Oyuncu 7.4 13,357
1947 69 Komedi Oyuncu 7.7 2,891

Şahane Hayat
1946 68 Dram Oyuncu 8.6 358,217
1938 60 Komedi Oyuncu 6.1 524
1935 57 Suç Oyuncu 7.0 1,476
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019