Giriş Kayıt
Ben Howard

Ben Howard


Oyuncu

Ben Howard, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1974) Tanrıların Dehşeti (1974), (1974) From Beyond the Grave (1974), (1971) Villain (1971), (1971) Zeppelin (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sas Komandoları
1982 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,508

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 46,312
1974 Fantastik Oyuncu 6.8 3,142

Tanrıların Dehşeti
1974 Macera Oyuncu 5.7 4,870
1971 Suç Oyuncu 6.7 1,028
1971 Macera Oyuncu 6.1 958
1969 Müzikal Oyuncu 7.2 2,381
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,089
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019