Giriş Kayıt
Jane How

Jane How (68)


Oyuncu

Carolyn Jane Onslow How, 21 Aralık 1950 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2006) Bayan Potter (2006), (2004) Gizemli Kadın (2004), (2005) 8mm 2 (2005), (2003) Byron (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carolyn Jane Onslow How
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1950
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jane Howe
Burcu: Yay
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bay Jones
2019 Biyografi Oyuncu 6.7 204
2013 Komedi Oyuncu 7.3 86
2010 60 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 25
2010 60 Komedi Oyuncu 5.2 332
2009 59 Komedi Oyuncu 5.8 376
2008 58 Dram Oyuncu 6.4 278

Bayan Potter
2006 56 Biyografi Oyuncu 7.0 26,530

Sağdıç
2005 55 Komedi Oyuncu 6.1 3,482
2005 Dram Oyuncu 4.6 4,119

Gizemli Kadın
2004 54 Dram Oyuncu 6.5 10,809
2003 53 Biyografi Oyuncu 7.3 841
2002 52 Dram Oyuncu 7.3 3,943
2002 52 Dram Oyuncu 5.7 1,130
2001 Dram Oyuncu 7.2 636
2000 Dram Oyuncu 5.1 932
1989 Dram Oyuncu 8.6 32,597
1985 Dram Oyuncu 7.4 363
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,889
1983 Dram Oyuncu 8.4 172
1976 Dram Oyuncu 6.1 8
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,564
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,297
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019