Giriş Kayıt
Fitz Houston

Fitz Houston


Oyuncu

Fitzhugh G. Houston, oyuncu.

Gerçek İsmi: Fitzhugh G. Houston
Diğer Bir İsmi: Fitzhugh G. Houston | Fitzhugh Houston | Fitzhough
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,009
2015 Komedi Oyuncu 7.9 18,607
2013 Komedi Oyuncu 8.4 133,779
2010 Dram Oyuncu 5.9 206
2009 Dram Oyuncu 6.3 145
2008 Suç Oyuncu 5.3 267
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,374
2002 Komedi Oyuncu 7.6 5,184
2002 Suç Oyuncu 6.7 314
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 11,233
2000 Suç Oyuncu 5.6 1,217
1986 Korku Oyuncu 4.3 2,195

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019