Giriş Kayıt
Charles Houston

Charles Houston


Kameraman

Charles Houston, kameraman.

Zebrahead (1992), (1989) Doğruyu Seç (1989), (1991) Zehirli Sokaklar (1991), (1991) Orman Ateşi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Kameraman 7.7 75,037
1992 Dram Kameraman 6.3 1,099

Orman Ateşi
1991 Dram Kameraman 6.5 15,383

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Kameraman 6.6 28,336

İki Kadın Arasında
1990 Dram Kameraman 6.6 9,794

Doğruyu Seç
1989 Dram Kameraman 7.9 73,726
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019