Giriş Kayıt
Chandler House

Chandler House (78)


Editör, Editör, Oyuncu

Chandler House, 26 Ocak 1904 Colorado, ABD doğumlu editör, editör, oyuncu.

Zane Grey Theater (1956) yapımıyla biliniyor.

Chandler House, 17 Mart 1982 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1904
Ölüm Tarihi: 17 Mart 1982
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Western Editör 8.1 65
1957 Aksiyon Editör 8.2 195

Jet Pilotu
1957 53 Aksiyon Editorial Department 5.7 1,953
1957 Aksiyon Editör 8.1 171
1956 Dram Editör 7.8 312
1955 51 Suç Editör 6.8 26
1948 44 Dram Editör 6.8 745
1947 43 Dram Editör 6.5 867

Sullivan'ın Öyküsü
1941 37 Macera Editorial Department 8.1 21,731

Bayan Eve
1941 37 Komedi Editorial Department 7.9 17,314
1938 34 Komedi Editör 6.5 802
1935 31 Komedi Editör 6.8 391

Hoşgörüsüzlük
1916 12 Dram Oyuncu 7.9 12,823
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019