Giriş Kayıt
Alex House

Alex House (32)


Oyuncu

Alexander Charles Albert House, 11 Aralık 1986 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Todd and the Book of Pure Evil (2010), Toiretto (2010), (2005) Jesse Stone: Taş Soğuğu (2005), (2001) Mal Canın Yongası (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Charles Albert House
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1986
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Animasyon Oyuncu 7.0 212
2016 30 Komedi Oyuncu 4.3 638
2011 25 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 284
2010 24 Dram Oyuncu 4.4 662
2010 Komedi Oyuncu 8.1 3,234
2008 22 Suç Oyuncu 4.1 285
2007 21 Dram Oyuncu 5.6 3,182

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 19 Suç Oyuncu 7.2 4,999

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 4,068

Yabancılar Arasında
2002 16 Dram Oyuncu 6.1 932

Mal Canın Yongası
2001 15 Dram Oyuncu 6.6 3,935
2001 Dram Oyuncu 7.4 10,101

Ben ve Gölgelerim
2001 15 Biyografi Oyuncu 7.9 1,904
2000 14 Dram Oyuncu 6.5 480
1999 13 Komedi Oyuncu 5.2 2,723
1999 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,101
1999 13 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 450
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019