Giriş Kayıt
Lisa Houle

Lisa Houle


Oyuncu, Sesler

Lisa Houle, oyuncu, sesler.

Pontypool: Öldüren Kelimeler (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,266
2013 Korku    

Pontypool: Öldüren Kelimeler
2008 Korku Oyuncu 6.6 25,947
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,352
2005 Suç Oyuncu 7.0 392
1993 Korku Sesler 5.8 4,791
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018