Giriş Kayıt
Lisa Houle

Lisa Houle


Oyuncu, Sesler

Lisa Houle, oyuncu, sesler.

Pontypool: Öldüren Kelimeler (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,268
2013 Korku 5.4 219

Pontypool: Öldüren Kelimeler
2008 Korku Oyuncu 6.6 26,196
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,418
2005 Suç Oyuncu 7.0 395
1993 Korku Sesler 5.8 4,850
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018