Giriş Kayıt
Louis J. Horvitz

Louis J. Horvitz (76)


Yönetmen, Oyuncu

Louis J. Horvitz, 01 Aralık 1946 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu.

The 80th Annual Academy Awards (2008), The 79th Annual Academy Awards (2007), The 76th Annual Academy Awards (2004), The 78th Annual Academy Awards (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1946
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lou Horvitz
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Yönetmen 5.4 21

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Yönetmen 7.0 218
2019 Talk-Show Yönetmen 5.4 473
2017 Belgesel Yönetmen 6.6 1,146
2017 Yönetmen 7.3 40
2016 Müzik Yönetmen 6.0 88
2016 Komedi Yönetmen 7.0 955
2015 Yönetmen 6.4 422
2015 69 Müzik Yönetmen 6.1 243
2015 Reality-TV Yönetmen 6.8 847
2014 Oyuncu 6.5 446
2014 Reality-TV Yönetmen 7.2 919
2013 Yönetmen 6.8 392
2012 Yönetmen 7.1 734
2008 Yönetmen 6.8 1,649
2007 Yönetmen 7.1 1,523
2006 60 Müzik Yönetmen 6.8 1,210
2005 59 Müzik Yönetmen 6.1 1,183
2004 58 Müzik Yönetmen 6.7 1,368
2003 57 Yönetmen 6.5 1,044
2002 Game-Show Yönetmen 4.2 21,895
2002 56 Aile Yönetmen 5.9 1,180
2001 55 Belgesel Yönetmen 6.5 864
2001 55 Aile Yönetmen 6.5 894
2000 54 Aile Yönetmen 6.6 714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023