Giriş Kayıt
Russell Hornsby

Russell Hornsby (48)


Oyuncu

Russell Hornsby, 15 Mayıs 1974 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Grimm (2011), Sessiz Kalma (2018), Seven Seconds (2018), Çıkış Yok (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1974
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
8.4 (7 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 6.5 810
2022 48 Aksiyon Oyuncu 4.4 13
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 3,890
2020 Suç Oyuncu 6.8 5,528
2019 Suç Oyuncu 6.5 2,968

Creed II: Efsane Yükseliyor
2018 44 Dram Oyuncu 7.1 126,482

Sessiz Kalma
2018 44 Suç Oyuncu 7.5 36,812
2018 Suç Oyuncu 7.7 16,900
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2016 42 Dram Oyuncu 7.2 109,284
2016 Dram Oyuncu 7.0 446
2014 Dram Oyuncu 7.9 46,033
2012 38 Dram Oyuncu 5.9 2,198

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 243,056
2011 Komedi Oyuncu 8.5 410,399
2011 37 Oyuncu 7.1 33
2011 Dram Oyuncu 7.9 120,601
2010 36 Belgesel Oyuncu 8.6 18
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 94
2008 Dram Oyuncu 8.3 17,501

Çıkış Yok
2007 33 Komedi Oyuncu 6.5 9,925

Aşk İçin Değer
2006 32 Komedi Oyuncu 6.6 13,894
2005 31 Dram Oyuncu 6.2 12,001

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 31 Biyografi Oyuncu 5.4 47,800

Gün Batarken
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,064
2003 Suç Oyuncu 8.4 1,388
2002 Dram Oyuncu 7.1 629

Seni Koca Yalancı
2002 28 Macera Oyuncu 5.5 37,761

Zor Baba
2000 26 Komedi Oyuncu 7.0 336,512
2000 Dram Oyuncu 7.7 201
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022