Giriş Kayıt
Nicholas Hormann

Nicholas Hormann (74)


Oyuncu

Nicholas Hormann, 22 Aralık 1944 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu.

The Trial of the Incredible Hulk (1989), (1979) Kramer Kramer'e Karşı (1979), (1981) Kesik El (1981), (1981) Pat Kramer'ın Hikâyesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1944
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Nick Hormann
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aile Sırları
2010 66 Komedi Oyuncu 5.6 3,441
2006 62 Dram Oyuncu 7.0 1,162
1999 55 Biyografi Oyuncu 7.1 2,963
1989 Komedi Oyuncu 8.9 217,063
1989 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,154
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,058

Kesik El
1981 37 Dram Oyuncu 5.4 5,050

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 37 Komedi Oyuncu 5.5 4,020

Kramer Kramer'e Karşı
1979 35 Dram Oyuncu 7.8 115,600
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,324
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019