Giriş Kayıt
Nicholas Hormann

Nicholas Hormann (73)


Oyuncu

Nicholas Hormann, 22 Aralık 1944 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu.

The Trial of the Incredible Hulk (1989), (1979) Kramer Kramer'e Karşı (1979), (1981) Kesik El (1981), (1981) Pat Kramer'ın Hikâyesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1944
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Nick Hormann
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aile Sırları
2010 66 Komedi Oyuncu 5.6 3,409
2006 62 Dram Oyuncu 7.0 1,159
1999 55 Biyografi Oyuncu 7.1 2,945
1989 Komedi Oyuncu 8.9 213,201
1989 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,119
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,032

Kesik El
1981 37 Dram Oyuncu 5.4 4,967

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 37 Komedi Oyuncu 5.4 3,972

Kramer Kramer'e Karşı
1979 35 Dram Oyuncu 7.8 114,280
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018