Giriş Kayıt
Nicholas Hormann

Nicholas Hormann (73)


Oyuncu

Nicholas Hormann, 22 Aralık 1944 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu.

The Trial of the Incredible Hulk (1989), (1979) Kramer Kramer'e Karşı (1979), (1981) Kesik El (1981), (1981) Pat Kramer'ın Hikâyesi (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1944
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Nick Hormann
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aile Sırları
2010 66 Komedi Oyuncu 5.6 3,248
2006 62 Dram Oyuncu    
1999 55 Biyografi Oyuncu 7.0 2,344
1989 Komedi Oyuncu 8.9 210,878
1989 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,006
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,013

Kesik El
1981 37 Dram Oyuncu 5.4 4,415

Pat Kramer'ın Hikâyesi
1981 37 Komedi Oyuncu 5.4 3,763

Kramer Kramer'e Karşı
1979 35 Dram Oyuncu 7.8 113,313
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,207
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018