Giriş Kayıt
Yui Horie

Yui Horie (46)


Oyuncu, Müzisyen, Senarist

Yoshiko Horie, 20 Eylül 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, müzisyen, senarist.

Inukami! (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yoshiko Horie
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Hocchan
Burcu: Başak
Boyu: 1.55 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 665
2017 41 Animasyon Oyuncu 6.8 2,210
2017 41 Animasyon Oyuncu 7.9 2,741
2016 40 Animasyon Oyuncu 7.7 2,743
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 2,273
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 1,106
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 11,331
2016 40 Animasyon Oyuncu 7.4 3,103
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 407
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 2,523
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 96
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 222
2014 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,950
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 2,258
2013 Animasyon Oyuncu 8.6 2,559
2013 Animasyon Oyuncu
Müzik
7.6 3,828
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 245

Bayan Monochrome
2013 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.1 68
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 345
2012 Komedi Oyuncu 7.7 4,542
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.0 2,184
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 32
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 265
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 2,749
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 158
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 901
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 315

Ejderha Kız
2011 35 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 139
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 463
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,517
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 129
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 762
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 389
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 92
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 5,785
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 329
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 560
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 67
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 111
2009 33 Animasyon Oyuncu 6.7 901
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 159
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 34
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,478
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 428
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 72
2008 Aksiyon Oyuncu 9.2 1,130
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 764
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 104
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,376
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 272
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,304
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 15,836
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 44
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 855
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 2,473
2007 Animasyon Oyuncu 5.5 56
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 140
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 19
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,552
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 84
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 2,194
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 112
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,063
2005 29 Animasyon Oyuncu 7.7 239
2005 Fantastik Oyuncu 8.2 62
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 378
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 378
2004 Animasyon Oyuncu 5.9 47
2004 28 Animasyon Oyuncu 7.3 315
2003 Animasyon Oyuncu 6.2 107
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 79
2002 26 Animasyon Oyuncu 6.8 721
2002 26 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 41
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 5,891
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 322
2001 25 Animasyon Oyuncu 6.6 551
2001 Aksiyon Oyuncu 7.2 320
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 156
2000 24 Animasyon Oyuncu 7.0 477
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 165
2000 24 Animasyon Oyuncu 7.0 1,169
2000 Animasyon Oyuncu 6.9 2,274
1999 Animasyon Oyuncu 5.5 170
1998 Aksiyon Oyuncu 7.1 851
1998 Animasyon Oyuncu 7.6 59
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022