Giriş Kayıt
Wendy Hoopes

Wendy Hoopes (45)


Oyuncu

Wendy Hoopes, 04 Kasım 1972 Kuala Lumpur, Malaysia doğumlu oyuncu.

Daria (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1972
Doğum Yeri: Kuala Lumpur, Malaysia
Diğer Bir İsmi: Hannah
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 42 Aksiyon Oyuncu 7.8 616,181
2012 Aksiyon Oyuncu 8.8 3,724
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 64,518
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,343
2003 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,068
2002 30 Animasyon Oyuncu    

Gizli Noktalar
1997 25 Biyografi Oyuncu 6.8 31,627
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 20,863
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018