Giriş Kayıt
Wendy Hoopes

Wendy Hoopes (46)


Oyuncu

Wendy Hoopes, 04 Kasım 1972 Kuala Lumpur, Malaysia doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1972
Doğum Yeri: Kuala Lumpur, Malaysia
Diğer Bir İsmi: Hannah
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 42 Aksiyon Oyuncu 7.8 622,405
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 7,947
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 64,805
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,393
2003 Aksiyon Oyuncu 9.1 8,375
2002 30 Animasyon Oyuncu 8.2 3,000

Gizli Noktalar
1997 25 Biyografi Oyuncu 6.8 31,740
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 20,996
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018