Giriş Kayıt
Carl Hooper

Carl Hooper


Görsel Efekt

Carl Hooper, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Carl W. Hooper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.1 108,310

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 260,546
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 71,842

Efsane Beşli
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.3 140,752
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 218,138

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.9 4,511

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 178,866
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 440,837

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 60,683

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 86,141

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 146,180

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 187,607

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 43,657

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 620,157

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,450,857
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,410

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 29,726

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Görsel Efekt 6.7 33,595

General'in Kızı
1999 Suç Görsel Efekt 6.3 47,750

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 112,687

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 57,795
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 166,842

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 107,813

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,794

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,776
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018