Giriş Kayıt
Carl Hooper

Carl Hooper


Görsel Efekt

Carl Hooper, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Carl W. Hooper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.1 106,743

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 258,414
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 71,373

Efsane Beşli
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.3 139,957
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 216,161

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt    

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 177,350
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 438,132

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 60,359

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 85,009

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 145,071

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 186,518

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 43,059

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 615,924

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,438,553
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.1 2,270

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 29,126

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Görsel Efekt 6.7 33,084

General'in Kızı
1999 Suç Görsel Efekt 6.3 47,430

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 112,045

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 57,598
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 166,113

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 107,238

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 480,351

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,596
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018