Giriş Kayıt
Carl Hooper

Carl Hooper


Görsel Efekt

Carl Hooper, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Carl W. Hooper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.1 111,035

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.8 264,415
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 72,726

Efsane Beşli
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.3 142,652
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 221,718

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.9 4,652

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 181,630
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 446,062

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 61,275

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 87,284

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 152,777

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 188,969

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 44,288

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 626,307

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,471,520
2001 Gerilim Görsel Efekt 4.2 2,442

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 29,955

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Görsel Efekt 6.7 33,798

General'in Kızı
1999 Suç Görsel Efekt 6.3 48,151

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 113,650

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,043
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 168,021

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 108,611

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 486,817

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,942
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019