Giriş Kayıt
Winnie Holzman

Winnie Holzman


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Winnie Holzman, oyuncu, senarist, yapımcı, müzisyen.

My So-Called Life (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Senarist    
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,596
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Müzik
7.5 1,036
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 51
2005 Komedi Oyuncu 8.0 5,374
2005 Belgesel Oyuncu 7.4 69

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 24,209
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.8 2,361

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Oyuncu 7.3 217,037
1994 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 17,499
1989 Oyuncu 6.3 1,467
1987 Dram Senarist
Çeşitli
7.4 1,892
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018