Giriş Kayıt
Winnie Holzman

Winnie Holzman


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Winnie Holzman, oyuncu, senarist, yapımcı, müzisyen.

My So-Called Life (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Senarist    
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 4,532
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Müzik
7.5 1,021
2005 Animasyon Oyuncu 7.9 46
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,979
2005 Belgesel Oyuncu    

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 24,059
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.8 2,223

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Oyuncu 7.3 215,578
1994 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 17,405
1987 Dram Senarist
Çeşitli
7.4 1,855
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018