Giriş Kayıt
Winnie Holzman

Winnie Holzman


Senarist, Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Winnie Holzman, senarist, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

My So-Called Life (1994), Roadies (2016), Once and Again (1999), Huge (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Senarist    
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,311
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Müzik
7.5 1,021
2005 Animasyon Oyuncu 7.9 46
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,979
2005 Belgesel Oyuncu    

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 23,899
1999 Dram Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.8 2,223

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Oyuncu 7.3 213,369
1994 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 17,305
1987 Dram Senarist
Çeşitli
7.4 1,821
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018