Giriş Kayıt
Peter Honess

Peter Honess (74)


Editör, Editör, Oyuncu

Peter Honess, 01 Ocak 1945 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör, oyuncu.

Los Angeles Sırları (1997), Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), Truva (2004), Hızlı Ve Öfkeli (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1945
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Dram Editör 5.8 10,215

Sözcükler ve Resimler
2013 68 Komedi Editör 6.6 9,229

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 65 Macera Editör 5.9 164,743

Hep Seni Düşünüyorum
2009 64 Komedi Editör 5.3 31,806

Altın Pusula
2007 62 Macera Editör 6.1 167,335

Poseidon'dan Kaçış
2006 61 Aksiyon Editör 5.6 91,977

Gelecek Flux'ta
2005 60 Aksiyon Editör 5.5 119,145
2004 59 Belgesel Oyuncu 7.8 2,389

Truva
2004 59 Dram Editör 7.2 450,796

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 57 Macera Editör 7.4 491,698

Yakın Tehdit
2001 56 Suç Editör 5.6 23,244

Hızlı Ve Öfkeli
2001 56 Aksiyon Editör 6.8 319,644

İçimdeki Çocuk
2000 55 Komedi Editör 6.1 38,106

Tatlı Sürpriz
2000 55 Komedi Editör 4.7 10,270

Şifre Merkür
1998 53 Aksiyon Editör 6.1 62,665

Los Angeles Sırları
1997 52 Suç Editör 8.3 491,978

Duvarların Dili Olsa
1996 51 Dram Editör 7.1 3,711

Göze Göz
1996 51 Suç Editör 6.2 12,020
1995 50 Aksiyon Editör 6.9 38,327

Gölge
1994 49 Aksiyon Editör 6.0 21,544
1993 48 Komedi Editör 6.9 18,606
1993 48 Dram Editör 5.5 7,777
1992 47 Komedi Editör 5.9 9,339

Kurşun Yağmuru
1991 46 Aksiyon Editör 6.1 14,761

Rus Evi
1990 45 Dram Editör 6.1 13,259

Adaletİ Ararken
1989 44 Aksiyon Editör 5.8 8,424
1988 43 Dram Editör 6.7 1,228

Tarikat
1987 42 Dram Editör 6.1 5,550

İskoçyalı
1986 41 Macera Editör 7.2 113,017

Bolluk
1985 40 Dram Editör 6.1 2,470

Elektronik Rüyalar
1984 39 Komedi Editör 6.5 6,336

İnce Memed
1984 39 Dram Editör 6.2 160
1984 39 Biyografi Editör 6.6 535

Açlık
1983 38 Fantastik Editorial Department 6.7 20,801
1982 37 Macera Editorial Department 6.8 4,015

Bir Zamanlar
1981 36 Dram Editorial Department 7.3 7,961
1980 35 Aksiyon Editorial Department 6.3 7,094
1979 34 Dram Editorial Department 4.9 112
1974 29 Korku Editör 5.8 6,156
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019