Giriş Kayıt
Kaj Holmberg

Kaj Holmberg


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist

Kaj Holmberg, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.9 966
2001 Biyografi Çeşitli 6.1 539
1999 Gerilim Senarist
Yapımcı
4.1 114
1998 Belgesel Yapımcı 7.2 159
1986 Dram Yapımcı 6.9 63

Kızıllar
1981 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 18,882
1981 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 109
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019