Giriş Kayıt
Matt Holm

Matt Holm


Sanat Bölümü, Oyuncu, Set Dekoratörü

Matthew Holm, Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu sanat bölümü, oyuncu, set dekoratörü.

Uyarısız Şiddet: ATM (2012), Kamyonlar (1997), Twilight of the Ice Nymphs (1997), Asla Yabancılarla Oynama 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Holm
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Set Dekoratörü 5.3 312

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 Korku Sanat Bölümü 4.7 3,815
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 39,815
2013 Aile Sanat Bölümü 6.3 376

Uyarısız Şiddet: ATM
2012 Korku Sanat Bölümü 4.7 21,218
2011 Dram Set Dekoratörü 5.5 1,271
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.9 27
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.2 1,673
2008 Dram Sanat Bölümü 6.2 15,935
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.2 5,453
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,182

Dünyanın Kalbi
2000 Kısa Metraj Set Dekoratörü 7.7 2,930
1999 Aksiyon Oyuncu 8.7 3,493
1999 Korku Sanat Bölümü 4.9 1,220

Kamyonlar
1997 Korku Sanat Bölümü
Oyuncu
3.9 2,598
1997 Fantastik Sanat Bölümü 5.9 805
1992 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
7.1 1,570
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018