Giriş Kayıt
Todd Holland

Todd Holland (61)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Todd Holland, 13 Aralık 1961 Kittanning, Pennsylvania, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Malcolm in The Middle 1 (2000), My So-Called Life (1994), Go On (2012), Wonderfalls (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1961
Doğum Yeri: Kittanning, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
4.8 1,648
2021 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 265
2020 Aksiyon Yönetmen 6.3 6,251
2020 Komedi Yönetmen 8.3 493
2019 Komedi Yönetmen 7.2 4,175
2019 58 Gerilim Yapımcı 6.4 108
2019 Komedi Yönetmen 6.1 2,972
2017 Komedi Yönetmen 7.2 2,510
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 5,788
2014 Komedi Yönetmen 7.0 6,323
2013 52 Komedi 4.9 13,446
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.5 20,152
2011 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 1,449
2010 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.0 2,166
2007 46 Aksiyon Yönetmen 5.5 6,038

30 Rock 1
2006 Komedi Yönetmen 8.3 124,570
2005 44 Dram 6.4 550
2004 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.3 12,761
2002 Dram Yönetmen 5.2 98

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 132,210
1998 Dram Yönetmen 6.9 12,033
1998 37 Komedi Yönetmen 5.0 5,996
1994 Dram Yönetmen 8.4 20,913
1992 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.5 8,637

İkiz Tepeler
1990 Suç Yönetmen 8.8 197,992
1989 28 Komedi Yönetmen 6.0 15,661
1985 Macera Yönetmen 7.4 5,948
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022