Giriş Kayıt
Dexter Holland

Dexter Holland (53)


Oyuncu

Bryan Keith Holland, 29 Aralık 1965 Orange County, California, ABD doğumlu oyuncu.

Amerikan Pastası 2 (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bryan Keith Holland
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1965
Doğum Yeri: Orange County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: The Offspring
Takma İsmi: Dex
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,546

Çok Sert Vurdu
2011 46 Belgesel Oyuncu 6.9 619
2007 42 Belgesel Oyuncu 7.2 891
2003 38 Komedi Oyuncu 4.5 4,377

Tehlikeli Eller
1999 34 Komedi Oyuncu 6.2 37,170
1964 Müzik Oyuncu 6.9 686
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019