Giriş Kayıt
Jimmy Holcomb

Jimmy Holcomb


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Jimmy Holcomb, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Holcomb II | James T. Holcomb Jr. | James Te
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yapımcı    
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 9,459

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Yapımcı 6.1 38,211
2013 Aile Yapımcı 6.5 595
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,366
2005 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 824
2003 Komedi Çeşitli 6.0 5,931

100 Kız
2000 Komedi Çeşitli 5.9 19,852
2000 Komedi Çeşitli 5.8 1,288
2000 Suç Çeşitli 5.6 12,646
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 3.9 3,540
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 4,899
1996 Komedi Çeşitli 7.2 5,012
1996 Dram Kameraman 4.4 125
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019