Giriş Kayıt
John Holbrook

John Holbrook


Kameraman, Müzisyen, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

John Holbrook, kameraman, müzisyen, görüntü yönetmeni, yönetmen.

Sıra Bana Gelmeden (1998), Out of the Blue (1980), Category 7: The End of the World (2005), (1982) Rambo (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Hollowich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Kameraman 4.0 3,923

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Kameraman 4.3 3,359

Suikastçı
2007 Aksiyon Kameraman 6.3 80,411
2007 Dram Kameraman 6.9 410
2006 Komedi Kameraman 7.1 434
2005 Aksiyon Kameraman 4.8 2,510
2005 Dram Kameraman 5.5 248
2005 Macera Kameraman 5.4 2,967

Kötü Kızlar
2005 Komedi Kameraman 3.4 1,601

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Kameraman 5.5 126,927

Harika Köpek 3
2001 Komedi Kameraman 4.7 2,415

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Kameraman 4.5 43,517

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Kameraman 5.6 19,269
1992 Dram Kameraman 6.5 241
1991 Aksiyon Kameraman 6.2 2,317

21. Cadde
1987 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.3 9,777

Rambo
1982 Aksiyon Kameraman 7.7 200,239
1980 Dram Kameraman 7.2 1,991
1974 Korku Müzik
Yönetmen
Editör
4.6 270
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019