Giriş Kayıt
Frantisek Holar

Frantisek Holar (52)


Oyuncu

Frantisek Holar, 01 Şubat 1917 doğumlu oyuncu.

Kruh (1959) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1917
Diğer Bir İsmi: F. Holar
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Oyuncu 8.0 1,389
1970 Dram Oyuncu 7.3 349

Kim Jessie'yi Öldürmek İster?
1966 49 Komedi Oyuncu 7.4 812
1957 40 Dram Oyuncu 6.8 108
1956 39 Komedi Oyuncu 7.4 231
1952 35 Komedi Oyuncu 8.1 1,029
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019