Giriş Kayıt
Hannelore Hoger

Hannelore Hoger (76)


Oyuncu

Hannelore Hoger, 20 Ağustos 1942 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru (1975), (2015) Heidi (2015), (1978) Deutschland im Herbst (1978), (2009) Kral Henry (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 73 Oyuncu 7.4 2,992
2015 73 Belgesel 7.4 8
2014 72 Komedi Oyuncu 6.5 37

Kral Henry
2009 67 Biyografi Oyuncu 5.9 1,125
2008 66 Belgesel Oyuncu 8.1 46
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,211
1992 Dram Oyuncu    
1983 41 Belgesel Oyuncu 7.0 109
1979 37 Dram Oyuncu 7.0 134
1978 36 Belgesel Oyuncu 7.0 1,011
1977 35 Oyuncu 6.7 26

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru
1975 33 Suç Oyuncu 7.4 3,401

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,030
1968 26 Dram Oyuncu 6.8 315
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018