Giriş Kayıt
Hannelore Hoger

Hannelore Hoger (76)


Oyuncu

Hannelore Hoger, 20 Ağustos 1942 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru (1975), (2015) Heidi (2015), (1978) Deutschland im Herbst (1978), (2009) Kral Henry (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 73 Oyuncu 7.4 3,181
2015 73 Belgesel 6.9 9
2014 72 Komedi Oyuncu 6.5 38

Kral Henry
2009 67 Biyografi Oyuncu 5.9 1,138
2008 66 Belgesel Oyuncu 8.1 46
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,237
1994 Suç Oyuncu 6.9 153
1992 Dram Oyuncu    
1983 41 Belgesel Oyuncu 7.0 110
1979 37 Dram Oyuncu 7.0 135
1978 36 Belgesel Oyuncu 7.0 1,029
1977 35 Oyuncu 6.6 27
1977 Suç Oyuncu 6.3 514

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru
1975 33 Suç Oyuncu 7.4 3,444
1972 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 72

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,056
1968 26 Dram Oyuncu 6.8 319
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019