Giriş Kayıt
Brandon K. Hogan

Brandon K. Hogan


Yapımcı, Editör, Makyaj, Senarist

Brandon K. Hogan, yapımcı, editör, makyaj, senarist.

Vahşi Bellek (2006), Girl (1998), Puerto Ricans in Paris (2015), Life Blood (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 5.2 5,156
2017 Dram Yapımcı 4.3 687
2017 Dram Yapımcı 6.3 1,560
2016 Komedi Yapımcı 5.3 333
2016 Komedi Yapımcı 4.3 9,538
2016 Gerilim Yapımcı 4.7 7,044

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.6 546,154
2016 Komedi Yapımcı 5.6 592
2016 Dram Yapımcı 5.4 2,652
2015 Komedi Yapımcı 5.3 1,277
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,084
2011 Dram Yapımcı 6.6 96
2010 Komedi Yapımcı 5.4 538
2009 Korku Yapımcı 4.0 773

Yıldırım
2009 Aksiyon Yapımcı 3.6 393
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Macera Senarist
Yapımcı
3.1 654

Vahşi Bellek
2006 Dram Yapımcı 5.3 1,484

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Yapımcı 4.6 12,356

Mavi Korku
1999 Aksiyon Editorial Department 5.8 112,059

Asker
1998 Aksiyon Editorial Department 6.0 47,659
1998 Komedi Yapımcı 5.9 2,364

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Editorial Department 7.5 291,745

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Editorial Department 6.6 34,270

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Editorial Department 5.1 12,328

Ateş Altında
1997 Aksiyon Editorial Department 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 211,067
1997 Aksiyon Editorial Department 7.2 6,697
1997 Komedi Editorial Department 5.9 38,372

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Editorial Department 6.3 190,622
1996 Animasyon Editorial Department 6.4 134,176

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 16,273

Silici
1996 Aksiyon Editorial Department 6.1 93,983

Kritik Karar
1996 Aksiyon Editorial Department 6.4 45,259

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 47,669

Vahşi Av
1995 Macera Yapımcı 5.1 176
1991 Tarihi Makyaj    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,923) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,602) Fear the Walking Dead (1,527) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,135) Suits (989) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018