Giriş Kayıt
Genevieve Hofmeyr

Genevieve Hofmeyr


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Genevieve Hofmeyr, yapımcı, yapım yöneticisi.

Seçilmiş (2014), İyi Bir Yalan (2014), Şampiyon Zebra (2005), The Girl (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Genevieve Hofmeyer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.6 972

Aksiyon Parkı
2018 Komedi Yapımcı 5.0 4,890
2018 Aksiyon Yapımcı 6.4 141,164

Kara Panter
2018 Aksiyon Yapımcı 7.4 422,775

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 100,215
2017 Komedi Yapımcı 4.2 878

Mumya
2017 Aksiyon Yapımcı 5.5 144,767
2017 Yapımcı 6.9 8
2016 Dram Yapımcı 8.7 73,481

Para Tuzağı
2016 Suç Yapımcı 6.5 83,550

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 78,680

Ölüm Emri
2015 Dram Yapımcı 7.3 70,439
2015 Biyografi Yapımcı 6.3 2,084
2015 Dram Yapımcı 5.0 118

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 748,603

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Yapımcı 7.4 615,860

İyi Bir Yalan
2014 Dram Yapımcı 7.4 24,572

Seçilmiş
2014 Dram Yapımcı 6.5 102,705

Karışık Aile
2014 Komedi Yapımcı 6.5 103,289

Challenger Faciası
2013 Dram Yapımcı 7.3 3,669
2013 Dram Yapımcı 6.9 2,859

Ölüm Yarışı 3: Cehennem
2013 Aksiyon Yapımcı 5.5 16,780
2013 Suç Yapımcı 6.7 346
2012 Aksiyon Yapımcı 5.4 252
2012 Dram Yapımcı 7.2 2,543
2012 Dram Yapımcı 6.3 6,264
2012 Macera Yapımcı 4.7 4,802
2011 Belgesel Yapımcı 8.5 28,641
2011 Dram Yapımcı 6.1 389
2011 Komedi Yapımcı 6.3 1,330

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 59,125
2011 Dram Yapımcı 5.5 3,264

Güzellik
2011 Dram Yapımcı 6.2 1,537
2011 Dram Yapımcı 6.4 907
2011 Gerilim Yapımcı 6.9 56

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 28,020

Yenilmez
2009 Biyografi Yapımcı 7.3 138,328
2009 Macera Yapımcı 5.8 11,147
2009 Biyografi Yapımcı 5.5 885
2009 Macera Yapımcı 6.9 2,233
2008 Aksiyon Yapımcı 7.5 25,167

Genetik Miras
2008 Biyografi Yapımcı 6.9 3,015

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Yapımcı 6.8 11,244
2008 Aksiyon Yapımcı 6.0 67,663

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 118,327
2008 Komedi Yapımcı 5.7 3,135

Yargısız İnfaz
2007 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.8 51,502

Sel
2007 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,762

Kanlı Elmas
2006 Macera Yapımcı 8.0 452,935

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapımcı 6.7 9,710

Aşka Sor
2006 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.8 8,727

İntikamcı
2006 Gerilim Yapımcı 5.7 862

Arka Bahçe
2005 Dram Çeşitli 7.4 123,162
2005 Dram Yapımcı 5.6 1,542

Şampiyon Zebra
2005 Macera Yapımcı 5.2 14,336
2004 Komedi Yapımcı 7.0 257

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 24,849
2003 Korku Yapımcı 4.2 2,468

Evde Tek Başına 4
2002 Komedi Çeşitli 2.5 28,860

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Yapımcı 7.3 5,163
2001 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 86,456

Düşmanı Korurken
1999 Aksiyon Yapımcı 6.8 187,825
1997 Suç Yapım Yöneticisi 4.5 1,749

Mengene
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 4.1 7,520

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Çeşitli 4.6 82
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018