Giriş Kayıt
Genevieve Hofmeyr

Genevieve Hofmeyr


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Genevieve Hofmeyr, yapımcı, yapım yöneticisi.

Seçilmiş (2014), İyi Bir Yalan (2014), Şampiyon Zebra (2005), The Girl (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Genevieve Hofmeyer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı    

Aksiyon Parkı
2018 Komedi Yapımcı 5.0 4,368
2018 Aksiyon Yapımcı 6.4 133,848

Kara Panter
2018 Aksiyon Yapımcı 7.4 403,487

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 98,458
2017 Komedi Yapımcı 4.2 847

Mumya
2017 Aksiyon Yapımcı 5.5 142,544
2017 Yapımcı 6.9 8
2016 Dram Yapımcı 8.7 71,358

Para Tuzağı
2016 Suç Yapımcı 6.5 82,846

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 77,828

Ölüm Emri
2015 Dram Yapımcı 7.3 69,639
2015 Biyografi Yapımcı 6.3 2,064
2015 Dram Yapımcı 5.0 118

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 739,742

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Yapımcı 7.4 609,059

İyi Bir Yalan
2014 Dram Yapımcı 7.4 24,366

Seçilmiş
2014 Dram Yapımcı 6.5 102,131

Karışık Aile
2014 Komedi Yapımcı 6.5 102,596

Challenger Faciası
2013 Dram Yapımcı 7.3 3,654
2013 Dram Yapımcı 6.9 2,831
2013 Aksiyon Yapımcı 5.5 16,608
2013 Suç Yapımcı 6.7 345
2012 Aksiyon Yapımcı 5.4 250
2012 Dram Yapımcı 7.2 2,528
2012 Dram Yapımcı 6.3 6,244
2012 Macera Yapımcı 4.7 4,765

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 186,647
2011 Belgesel Yapımcı 8.5 28,396
2011 Dram Yapımcı 6.1 378
2011 Komedi Yapımcı 6.3 1,310

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 58,855
2011 Dram Yapımcı 5.5 3,240

Güzellik
2011 Dram Yapımcı 6.2 1,525
2011 Dram Yapımcı 6.4 904
2011 Gerilim Yapımcı 6.9 56

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 27,769

Yenilmez
2009 Biyografi Yapımcı 7.3 137,680
2009 Macera Yapımcı 5.8 11,086
2009 Biyografi Yapımcı 5.5 870
2009 Macera Yapımcı 6.9 2,224
2008 Aksiyon Yapımcı 7.5 25,048

Genetik Miras
2008 Biyografi Yapımcı 6.9 2,998

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Yapımcı 6.8 11,209
2008 Aksiyon Yapımcı 6.0 67,412

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 117,883
2008 Komedi Yapımcı 5.7 3,111

Yargısız İnfaz
2007 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.8 51,230

Sel
2007 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,733

Kanlı Elmas
2006 Macera Yapımcı 8.0 450,493

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Yapımcı 6.7 9,683

Aşka Sor
2006 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.8 8,693

İntikamcı
2006 Gerilim Yapımcı 5.7 860

Arka Bahçe
2005 Dram Çeşitli 7.4 122,541
2005 Dram Yapımcı 5.6 1,531

Şampiyon Zebra
2005 Macera Yapımcı 5.2 14,216
2004 Komedi Yapımcı 7.0 257

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 24,737
2003 Korku Yapımcı 4.2 2,443

Evde Tek Başına 4
2002 Komedi Çeşitli 2.5 28,484

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Yapımcı 7.3 5,145
2001 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 86,143
1997 Suç Yapım Yöneticisi 4.5 1,741

Mengene
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 4.1 7,469

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Çeşitli 4.6 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018