Giriş Kayıt
Susan Lee Hoffman

Susan Lee Hoffman


Oyuncu, Senarist

Susan Vogel Hoffman New York City, New York, USA, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Tehdit (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Vogel Hoffman New York City, New York, USA
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Susan Hoffman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Senarist 4.9 425

Tehdit
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 99,989
1994 Aksiyon Oyuncu 4.8 170

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Oyuncu 7.2 84,236

Etki Altında
1990 Suç Oyuncu 6.2 6,657
1989 Aksiyon Oyuncu 1.8 825
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019