Giriş Kayıt
Philip Hoffman

Philip Hoffman (64)


Oyuncu

Philip Hoffman, 12 Mayıs 1954 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Orange Is the New Black (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1954
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Phil Hoffman
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 3,362
2018 Suç Oyuncu 7.7 8,696
2016 Dram Oyuncu 8.4 47,434
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,606
2014 60 Dram Oyuncu 6.2 2,270
2013 Komedi Oyuncu 8.2 245,657
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,189
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,951
1993 39 Gerilim Oyuncu 5.0 25,614
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,177
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018