Giriş Kayıt
Alice Hoffman

Alice Hoffman (67)


Senarist

Alice Hoffman, 16 Mart 1952 New York City, New York, ABD doğumlu senarist.

Aşkın Büyüsü (1998), Denizden Gelen Kız (2006), Nehrin Kralı (2005), The Dovekeepers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1952
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist 5.6 777

Denizden Gelen Kız
2006 54 Komedi Senarist 5.4 35,639

Nehrin Kralı
2005 53 Dram Senarist 5.8 3,245
2004 52 Fantastik Senarist 7.0 46

Aşkın Büyüsü
1998 46 Komedi Senarist 6.2 66,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019