Giriş Kayıt
Paul Hoen

Paul Hoen


Yönetmen, Yapımcı

Paul Hoen, yönetmen, yapımcı.

Even Stevens (2000), Camp Rock 2: The Final Jam (2010), Jump In! (2007), South of Nowhere (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Yönetmen 5.6 421
2020 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 2,925
2019 Macera Yönetmen 7.5 354
2018 Müzikal Yönetmen
Yapımcı
6.0 6,047
2017 Komedi Yönetmen 7.3 2,350
2016 Komedi Yönetmen 6.1 2,198
2015 Macera Yönetmen 5.9 3,347
2014 Aksiyon Yönetmen 6.4 5,065
2014 Aile Yönetmen 5.3 3,298
2012 Komedi Yönetmen 6.4 2,293
2012 Aile Yapımcı
Yönetmen
6.3 3,953
2010 Komedi Yönetmen 5.2 18,973
2009 Macera Yönetmen 6.0 1,191

Babamı Kurtarmak İçin
2009 Aksiyon Yönetmen 4.8 3,114
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.6 6,144
2009 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,542

Çita Kızlar: Tek Dünya
2008 Komedi Yönetmen 4.6 4,559
2007 Komedi Yönetmen 5.4 7,886

Oku Ve Ağla
2006 Komedi Yönetmen 5.5 5,601
2005 Dram Yönetmen 7.9 5,080
2003 Komedi Yönetmen 6.0 2,944
2000 Aile Yönetmen 7.6 14,778
1996 Komedi Yönetmen 6.7 39,557
1994 Yönetmen 7.5 5,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022