Giriş Kayıt
Donald Hodson

Donald Hodson


Oyuncu

Donald Hodson, Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

Renegade (1987), (1985) Ladyhawke (1985), (1979) Siyah Kısrak (1979), (1978) Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Don Hobson | Donald F. Hodson | Donald Falaise Hod
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Serçe
1993 Dram Oyuncu 7.2 424
1992 Gizem Oyuncu 4.5 20
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 275
1990 Dram Oyuncu    
1989 Fantastik Oyuncu 4.3 1,227
1989 Fantastik Oyuncu 5.6 380
1988 Korku Oyuncu 4.4 387

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Oyuncu 4.3 3,477

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Oyuncu 7.6 44,981
1988 Korku Oyuncu 3.9 275
1987 Komedi Oyuncu 6.9 333
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,263
1986 Aksiyon Oyuncu 5.7 29
1985 Macera Oyuncu 7.0 38,302
1984 Aksiyon Oyuncu 2.2 2,849

Dişi Cengaver
1984 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,091

Siyah Kısrak
1979 Macera Oyuncu 7.4 10,215

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,998

Kazanova
1976 Biyografi Oyuncu 7.1 5,975
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018