Giriş Kayıt
Donald Hodson

Donald Hodson


Oyuncu

Donald Hodson, Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

Renegade (1987), (1985) Ladyhawke (1985), (1979) Siyah Kısrak (1979), (1978) Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Don Hobson | Donald F. Hodson | Donald Falaise Hod
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Serçe
1993 Dram Oyuncu 7.2 427
1992 Gizem Oyuncu 4.8 22
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 278
1990 Dram Oyuncu 5.5 3,257
1989 Fantastik Oyuncu 4.3 1,244
1989 Fantastik Oyuncu 5.7 388
1988 Korku Oyuncu 4.4 398

Küçük Canavarlar 2
1988 Komedi Oyuncu 4.4 3,836

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Oyuncu 7.6 45,279
1988 Korku Oyuncu 3.9 279
1987 Komedi Oyuncu 6.9 398
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,286
1986 Aksiyon Oyuncu 5.7 29
1985 Macera Oyuncu 7.0 38,595
1984 Aksiyon Oyuncu 2.3 3,250

Dişi Cengaver
1984 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,097

Siyah Kısrak
1979 Macera Oyuncu 7.4 10,322

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Oyuncu 3.9 5,094

Kazanova
1976 Biyografi Oyuncu 7.1 6,039
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018