Giriş Kayıt
Gregory Hobson

Gregory Hobson


Editör, Editör, Yönetmen, Yapımcı

Gregory Hobson, editör, editör, yönetmen, yapımcı.

Greek (2007), Tam Raven'a Göre (2003), Even Stevens (2000), The Even Stevens Movie (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gregg Hobson | Greg Hobson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editorial Department 8.3 13
2016 Gerilim Editör 5.0 373
2015 Müzikal Editör 6.2 179
2015 Dram Editorial Department 5.8 761
2015 Komedi Editör 8.3 1,551
2014 Dram Editorial Department 5.6 1,078
2013 Suç Editör 4.7 181

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Editör 6.6 1,230

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Editorial Department 6.6 27,404
2012 Komedi Editör 3.1 422
2011 Biyografi Editorial Department 7.1 41,152
2009 Korku Editör 3.5 438
2009 Aksiyon Editör
Yönetmen
6.4 2,314
2008 Korku Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
4.3 439
2007 Komedi Editör 7.6 22,613
2006 Korku Editör 4.7 771

Buz Üstünde Aşk
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 3,405
2003 Komedi Editör 6.3 5,929

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Editör 6.6 15,760
2000 Aile Yönetmen
Yapımcı
Editör
7.7 12,458
2000 Yapım Yöneticisi
Editör
4.3 202

Ağaçtaki Rehine
1999 Macera Editör 5.6 549
1995 Aksiyon Editör 2.8 687
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019