Giriş Kayıt
Michael Hitchcock

Michael Hitchcock (60)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Michael Hitchcock, 28 Temmuz 1958 Defiance, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

En Güzel Köpek (2000), Guffman'ı Beklerken (1996), Mascots (2016), Nedimeler (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1958
Doğum Yeri: Defiance, Ohio, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Komedi Oyuncu 5.7 5,993
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.7 12,825
2015 57 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 36
2015 57 Komedi Oyuncu 5.4 1,973
2012 Komedi Oyuncu 6.8 10,507

Nedimeler
2011 53 Komedi Oyuncu 6.8 246,558
2011 53 Gizem Oyuncu 7.0 317,761
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,664
2011 53 Müzik Oyuncu 7.3 113
2010 52 Komedi Oyuncu 5.1 1,054

Bitir İşini
2010 52 Aksiyon Oyuncu 4.9 9,689
2009 Komedi Oyuncu 8.0 3,872
2009 Komedi Oyuncu 8.3 25,551
2009 Komedi Oyuncu 7.9 20,180
2009 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Senarist
6.8 124,431

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,928
2008 50 Macera Oyuncu 4.3 3,746
2008 50 Komedi Oyuncu 5.7 2,795

Çılgın Motorcular
2007 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 108,380
2007 Komedi Oyuncu 7.6 599

Dumanaltı
2007 49 Macera Oyuncu 5.8 15,354

Hapishane Muhabbeti
2006 48 Komedi Oyuncu 6.0 21,665
2006 48 Komedi Oyuncu 6.3 13,080
2005 47 Aksiyon Oyuncu 7.9 267,375

Belalı Oyun
2005 47 Komedi Oyuncu 6.5 9,429
2003 45 Komedi Oyuncu 7.3 24,136

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 44 Komedi Oyuncu 3.9 1,685

Güneşin Ötesinde
2002 44 Suç Oyuncu 6.2 3,019

Bug (l)
2002 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,061

Aşk Oyunları
2001 43 Komedi Oyuncu 6.2 48,298

En Güzel Köpek
2000 42 Komedi Oyuncu 7.5 50,802

Üçkagitçilar
1999 41 Komedi Oyuncu 6.3 9,217
1999 41 Suç Oyuncu 6.2 2,199

Guffman'ı Beklerken
1996 38 Komedi Oyuncu 7.6 24,653
1996 38 Komedi Senarist
Oyuncu
5.8 7,338

Problem Çocuk 3: Junior Aşık Oldu
1995 37 Komedi Senarist 3.3 2,973
1993 35 Animasyon Senarist 7.1 3,044
1991 33 Suç Senarist 6.8 2,919
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019