Giriş Kayıt
David Hirschfelder

David Hirschfelder


Müzisyen, Müzisyen

David Hirschfelder, Ballarat, Victoria, Avustralya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Avustralya (2008), Elizabeth (1998), Son Umut (2014), Rastlantının Böylesi (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ballarat, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.4 194
2018 Dram Müzik 6.7 347
2017 Dram Müzik 7.0 1,142
2017 Komedi Müzik 4.8 1,138
2016 Biyografi Müzik 7.4 22,531

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Müzik 7.1 45,431
2015 Dram Müzik 7.5 2,805

Son Umut
2014 Dram Müzik 7.1 65,798
2014 Dram Müzik 6.7 734
2014 Suç Müzik 6.6 7,884

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Müzik 7.1 34,118

Dip
2011 Macera Müzik 5.9 50,909

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Müzik 7.0 73,085
2010 Komedi Müzik 6.1 1,784

Avustralya
2008 Macera Müzik
Müzik
6.6 112,808
2008 Belgesel Müzik 7.6 332

İpek Yolu Çocukları
2008 Dram Müzik 7.1 8,900
2007 Suç Müzik 6.9 36

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Müzik 7.7 3,008

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Müzik
Müzik
5.4 35,144
2006 Dram Müzik 5.8 5,336

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Müzik
Müzik
7.4 5,415
2004 Suç Müzik 6.5 115
2004 Dram Müzik 6.4 448
2002 Dram Müzik 7.3 136

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Müzik 6.4 2,066

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Müzik
Müzik
5.9 8,456

İş Bitirici
2000 Komedi Müzik 4.8 11,190
1999 Suç Müzik 6.4 2,959

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Müzik
Müzik
6.8 58,569
1998 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 84,766
1998 Gerilim Müzik 7.2 5,205
1996 Biyografi Müzik 7.7 48,131
1992 Komedi Müzik 7.2 23,056
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019