Giriş Kayıt
Masashi Hirose

Masashi Hirose (71)


Oyuncu

Masashi Hirose, 06 Kasım 1947 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Komşum Totoro (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1947
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Tadashi Hirose
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 166
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 252
2012 65 Animasyon Oyuncu 8.0 4,838
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 7,519
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 2,132
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 38
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 395
2007 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 786
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 2,425
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 31
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 1,944
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 123
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 57
1995 Animasyon Oyuncu 7.2 232
1992 45 Animasyon Oyuncu 6.4 94

Komşum Totoro
1988 41 Animasyon Oyuncu 8.2 232,862
1988 41 Animasyon Oyuncu 5.5 266
1987 40 Animasyon Oyuncu 5.9 128
1987 40 Animasyon Oyuncu 7.1 561
1986 39 Animasyon Oyuncu 5.3 339
1985 Animasyon Oyuncu 8.1 137
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 129
1981 34 Animasyon Oyuncu 7.5 698
1981 34 Animasyon Oyuncu 7.5 948
1980 Animasyon Oyuncu 8.1 1,511
1979 Aksiyon Oyuncu 7.5 33
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019