Giriş Kayıt
Satoshi Hirayama

Satoshi Hirayama


Animasyon, Sanat Bölümü

Satoshi Hirayama, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.4 3,328
2010 Animasyon Animasyon 6.9 265
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 484
2005 Dram Animasyon 8.1 32
2003 Animasyon Animasyon 6.1 2,932
2000 Animasyon Animasyon 7.4 179
1997 Animasyon Animasyon 7.4 267
1990 Animasyon Animasyon 7.1 176
1988 Animasyon Animasyon 8.1 134,182

Kedi Gözü
1983 Animasyon Animasyon 7.3 552
1982 Animasyon Animasyon 8.5 477
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019