Giriş Kayıt
Hiralal

Hiralal


Oyuncu

Hiralal, oyuncu.

(1966) Nayak (1966), (1972) Amar Prem (1972), (1979) Mr. Natwarlal (1979), (1965) Gumnaam (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Heeralal | Hira Lal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Oyuncu 7.1 4,074
1995 Dram Oyuncu 6.1 147
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,067
1980 Dram Oyuncu 6.7 182
1979 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,183
1976 Aksiyon Oyuncu 6.3 13
1976 Aksiyon Oyuncu 7.7 33
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 212
1974 Dram Oyuncu 6.9 205
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 44
1973 Aksiyon Oyuncu 6.1 69
1972 Müzikal Oyuncu 8.2 1,266
1970 Aksiyon Oyuncu 7.1 91
1969 Aksiyon Oyuncu 5.9 34
1968 Dram Oyuncu 6.2 55
1967 Müzikal Oyuncu 6.8 87
1966 Dram Oyuncu 8.3 2,462
1965 Dram Oyuncu 7.2 1,073
1964 Dram Oyuncu 7.4 158
1963 Dram Oyuncu 7.7 671
1960 Müzikal Oyuncu 5.1 30
1953 Dram Oyuncu 8.4 1,471
1951 Romantik Oyuncu 7.2 31
1951 Aksiyon Oyuncu 6.7 32
1951 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019