Giriş Kayıt
Hiralal

Hiralal


Oyuncu

Hiralal, oyuncu.

(1966) Nayak (1966), (1972) Amar Prem (1972), (1979) Mr. Natwarlal (1979), (1965) Gumnaam (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Heeralal | Hira Lal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Oyuncu 7.1 3,311
1995 Dram Oyuncu 6.1 121
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 799
1980 Dram Oyuncu 6.7 159
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,031
1976 Aksiyon Oyuncu 6.8 6
1976 Aksiyon Oyuncu 7.9 22
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 179
1974 Dram Oyuncu 6.9 179
1974 Aksiyon Oyuncu 6.8 36
1973 Aksiyon Oyuncu 7.1 40
1972 Müzikal Oyuncu 8.1 971
1970 Aksiyon Oyuncu 7.3 63
1969 Aksiyon Oyuncu 6.1 29
1968 Dram Oyuncu 6.1 44
1967 Müzikal Oyuncu 7.0 71
1966 Dram Oyuncu 8.3 1,768
1965 Dram Oyuncu 7.2 870
1964 Dram Oyuncu 7.3 144
1963 Dram Oyuncu 7.8 557
1960 Müzikal Oyuncu 5.0 26
1953 Dram Oyuncu 8.4 1,167
1951 Romantik Oyuncu 7.2 22
1951 Aksiyon Oyuncu 7.0 27
1951 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018