Giriş Kayıt
Hiralal

Hiralal


Oyuncu

Hiralal, oyuncu.

(1966) Nayak (1966), (1972) Amar Prem (1972), (1979) Mr. Natwarlal (1979), (1965) Gumnaam (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Heeralal | Hira Lal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Oyuncu 7.1 3,965
1995 Dram Oyuncu 6.1 146
1981 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,035
1980 Dram Oyuncu 6.6 181
1979 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,165
1976 Aksiyon Oyuncu 6.4 12
1976 Aksiyon Oyuncu 7.7 32
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 210
1974 Dram Oyuncu 6.9 202
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 44
1973 Aksiyon Oyuncu 6.1 68
1972 Müzikal Oyuncu 8.2 1,246
1970 Aksiyon Oyuncu 7.2 90
1969 Aksiyon Oyuncu 6.0 32
1968 Dram Oyuncu 6.3 52
1967 Müzikal Oyuncu 6.8 86
1966 Dram Oyuncu 8.3 2,378
1965 Dram Oyuncu 7.2 1,050
1964 Dram Oyuncu 7.4 156
1963 Dram Oyuncu 7.7 661
1960 Müzikal Oyuncu 5.1 30
1953 Dram Oyuncu 8.4 1,442
1951 Romantik Oyuncu 7.2 31
1951 Aksiyon Oyuncu 6.7 32
1951 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018