Giriş Kayıt
Jenny Hinkey

Jenny Hinkey


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Jenny Hinkey, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Eli (2019), Boy Culture (2006), Paranormal Activity: Next of Kin (2021), Sasquatch Hunters (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Hinkey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Yapımcı 5.2 2,522
2021 Biyografi Yapımcı 6.6 34,830
2021 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.8 2,026
2020 Komedi Yapımcı 6.1 70,057
2019 Komedi Yapımcı 6.9 11,172
2019 Korku Yapımcı 5.8 37,339
2019 Komedi Yapımcı 5.2 24,683

Gölün Altında
2018 Komedi Yapımcı 6.5 44,626

Aşkın Algoritması
2018 Romantik Yapımcı 6.1 9,514
2016 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.8 1,586
2016 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 47,071
2016 Aile Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 3,496

Korku Seansı 2
2016 Korku Yapım Yöneticisi 7.3 275,799

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 241,683
2015 Komedi Yapımcı 6.4 15,845
2014 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.4 162,571

İşkence Gecesi
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.3 56,591
2014 Korku Yapım Yöneticisi 4.8 8,583
2014 Komedi Yapımcı 5.2 826
2014 Suç Yapımcı 6.7 53,270

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Yapım Yöneticisi 9.3 123,008
2013 Dram Yapımcı 6.2 6,519
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 9,449
2012 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.6 1,383

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Yapımcı 6.0 16,561
2011 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.5 256

Aile Düğünü
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,291
2010 Dram Yapımcı 5.4 424

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 522,182

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 21,713
2006 Dram Yapımcı 6.8 5,839
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 9,177
2005 Korku 4.1 5,165
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.3 517
2004 Aksiyon Yapımcı 5.6 527
2004 Komedi Yapımcı 5.9 123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023