Giriş Kayıt
Troy Hinckley

Troy Hinckley


Sesler, Oyuncu, Senarist, Müzisyen

Troy Hinckley, sesler, oyuncu, senarist, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler
Editorial Department
6.2 67
2014 Aksiyon Sesler 7.3 50
2012 Aile Sesler 5.8 390
2011 Komedi Sesler 6.8 1,277
2010 Macera Oyuncu
Senarist
Yapımcı
4.0 163
2009 Dram Sesler 5.2 462
2006 Macera Sesler 6.1 349

Melek Öpücüğü
2000 Komedi Sesler
Müzik
6.3 447
1999 Dram Sesler 6.4 145
1998 Belgesel Sesler 6.6 479
1996 Macera Sesler 6.7 354
1993 Aile Sesler 7.9 874
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019